Solfang.no

Solfang.no er nettbutikken for deg som er levende opptatt av det som spirer og gror – og som nyter et godt hageliv. Vi er også kjent for å ligge i forkant med spennende nyheter. Vi tilbyr bla. frø, løk, knoller, pil og andre hagerelaterte produkter. Vi har agentur på Gabriel Ash drivhus fra England. De eneste drivhusene som er godkjent av Royal Horticultural Society.

Vi har også agentur på Kastanjegjerder fra Frankrike. Disse gjerdene er å finne i Monets hage utenfor Paris.

Kvalitet og fornøyde kunder er vårt høyeste mål.  Velkommen i nettbutikken eller til vårt utsalg og showroom på Nesodden.

11 svar til Solfang.no

 1. Karen Gaarder sier:

  Hei. Jeg bor i borettslag med liten hage. Jeg er på jakt etter ett veggdrivhus som ikke er bredere enn ca 150 cm. Det skal festes på en vegg som er 230 cm høy.

  Gabriel Ash veggdrivhus ser ut til å kunne passe. Kan jeg få mer informasjon om dette produktet med størrelser, krav om fundament og pris?

  Mvh Karen Gaarder

  • jeanetteshage sier:

   Hei Karen
   Upright Coldframe har målene
   Bredde 1280 mm
   Dybde 745mm
   Høyde 1390mm

   Den passer perfekt på balkong i byen eller på terrasse. Et fint alternativ til deg som ikke har plass til et drivhus men alikevel vil kunne nyte ferske tomater, sommersalat og urter.

   Den plasseres direkte på terrassegulv og monters på vegg.
   Den kommer med to hyller som plasseres etter plantenes høyde, de kan enkelt justeres. Toppen kan åpnes for ventilasjon.
   Den leveres direkte på døren og er enkel å montere.
   Pris 15.500,- inkl. frakt og mva.

 2. Helene Rydland Rustad sier:

  Hei.
  Jeg er styrer i en barnehage på nesodden. Jeg synes det hadde vært spennede å plante PIL i forbindelse med å lage en hytte. Skulle gjerne hatt noen tips i den forbindelse.

  Hilsen Helene Rustad

  • Hei. Solfang har sluttet med Pil da flere aktører har startet med dette. De dyrker og driver med pil på heltid. Solfang hadde pil som et av mange produkter og importerte pil i fra Danmark. Det ble ikke lønnsomt etterhvert. Jeg kan anbefale Klara pil, Pil i hjertet og Skovstuen pil. De sender til hele landet.

 3. Janiche Beeder sier:

  Hei. Jeg så med interesse på beskrivelsen av drivhusene derer fører. Du har et sted kommentert at du skal ha peisovn, noe jeg også gjerne vil ha. Hvordan løser du dette i drivhuset? Er det åpning til pipe i taket, eller er det en annen løsning?

 4. Henning Thunestvedt sier:

  Hei,
  Jeg leste om et drivhus satt opp i Tønsberg og jeg så bildene.
  Jeg ønsker gjerne pris og beskrivelse på samme type i størrelse 10×5 meter.
  Kanskje dere kan sende litt info?

 5. Hei. Kan du sende meg mail adressen din? Er det drivhuset som står på http://www.sukkegard.no du mener? Jeg sender deg gjerne info om huset. Trenger du Poch (utbygg/inngangsparti) på begge sider av huset som det hos Sukke? Mvh Jeanette

 6. Henning Thunestvedt sier:

  Hei Jeanette,
  Takk for oppfølging.
  Hthunes@gmail.com

 7. Mia Nilsen sier:

  Hei . Vi ønsker å få satt opp drivhus i hagen. Vi ønsker drivhus med mur omkring 40-50 cm høy . Drivhus omkring 8-10 kvm. Først og fremst må vi få en oversikt på grunnarbeide + mål , pris + montering. Har du forslag på drivhus som vi kan starte å se på ?
  Mvh Mai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s