DRIVHUSET HARLOW CARR

img_5899

Jeg blir så glad når kunder sender meg slike bilde-historier av drivhusene sine. Dette drivhuset Harlow Carr må vel være selve «drivhus-drømmen» for mange. Jeg synes spesielt at dette drivhuset ligger fantastisk til og at det ser ut til at det alltid har ligget der. Harlow Carr er det største drivhuset i RHS serien vi fører og det måler hele 3,5 m i bredden. 2016-06-17 16.16.18 kopiHer er akkurat byggingen av grunnarbeidene ferdig.  Harlow Carr måler 4,8m i standard størrelse men man kan velge å tilføre flere glassmoduler i lengden.2016-05-27 13.49.35 kopiNoen utfordringer kan dukke opp i bakken men jeg synes det er vel verd å jobbe for den perfekte plasseringen.img_4915.jpgVåren har kommet og mindrivhuset med varmematte er plassert på benken. Det sikrer god og stabil vekst av småplantene, det vil si masse lys og litt kjøligere temperatur enn innendørs.img_6863.jpgVelkommen inn til våren!thumb_img_5896_1024 kopiVakker detalj.img_5501.jpgFull fart i tomatene.2016-08-19 13.50.16 kopiSolfang skal være med på Hagemessen på Lillestrøm 5 -7 april 2019. Der tenker vi å stille ut ett Harlow Carr med grunnmur i sedertre. Dette visningshuset skal selges til en meget fordelaktig pris med levering i Oslo-området etter messen. Ta gjerne kontakt om du er interessert på shop@solfang.no

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.