JEG ELSKER JOBBEN MIN

Tenk å være så heldig å kunne gjøre hobbyen sin til levebrød.Unknown-6

Kort fortalt startet det hele i 1990 da vi fant eiendommen Solfang på Nesodden. Her begynte min lidenskap for hage. I 2000 bygget vi hus på tomten. Det var en lang prosess sammen med arkitekt Erik Hvalbye. Vi brukte tre år før vi var i gang. En lærerik prosess hvor alle hensyn og behov skulle endevendes flere ganger. Resultatet angrer jeg ikke på.IMG_9064.jpg

Det å være byggeleder for oppføringen av huset ga meg mye erfaring og tro på meg selv. Hadde jeg vært ung ville jeg ha blitt arkitekt, fant jeg ut etter dette.

Troen på meg selv førte til at jeg i 2003 bestemte meg for å starte egen bedrift etter 12 år i teaterbransjen. Etter mye drodling med min beste venninde Irene Sætre, senior rådgiver og kreativ leder for Gazette og medeier i Solfang, begynte «Solfang.no» å ta form. Vi startet opp som en av de første nettbutikkene i Norge og utga en postordre katalog. I den første katalogen tilbød vi 16 forskjellige frøposer,  hagespader, planteskjeer,  såbrett og Le Chameau hagesko.IMG_1003

Noen år er gått siden da og mange produkter er solgt. Vi har blant annet hatt butikk, solgt pil og arrangert kurs. En bok er blitt skrevet og produkter er blitt utviklet. Blant annet plantekasser i stål, som nå lever sitt eget liv som https://www.bedd.no.

IMG_5378

Nå har jeg dratt frem arkitekt-drømmen igjen. Jeg liker det å hjelpe kunder til å oppnå det beste resultat i prosessen de skal igjennom ved en investering i drivhus. For snart 10 år siden fikk Solfang agentur på kvalitets-drivhusene til den Engelske produsenten Gabriel Ash.RHS Harlow Carr

Det er en ren glede å selge disse drivhusene i Norge. Vi ha solgt over 350 drivhus fra Lindesnes til Alta. Da drivhusene blir laget på bestilling er vi fleksible i forhold til størrelse og utforming. Delene til drivhuset er samlet i store moduler som slisses i hverandre, noe som gjør at drivhusene tåler vær og vindforhold over hele Norge. Det er ingen overraskelse at vi selger mest drivhus til vestlandet og ellers godt langs hele kysten av Norge. Vi har opp i gjennom disse årene kun hatt en klage. Det gjaldt et utett drivhus, hvor kunden ikke hadde fulgt våre anvisninger i forhold til grunnarbeid. Vi reiste opp til Hamar og fikk utbedret det kunden ikke var fornøyd med.IMG_0871

Jeg synes det er gøy å være med på planleggingen og reiser gjerne ut på befaring og diskuterer med kundene. Noen gode tips kan  jeg komme med, etter nå, lang erfaring med med hage og drivhus. Drivhuset på bildet over er satt opp utenfor Tønsberg og er et forlenget Grand Portico med inngang på to sider av drivhuset.

20170704_174142

Dette er ett av de siste prosjektene jeg har fulgt. Et forlenget Lean to, 6 meter langt med mur på langvegg og glass helt ned i kortvegger. Kunden har nå utgang fra kjøkken til dette herlige drivhuset. Våre folk sto for grunnarbeid, hugging av fjell og montering av drivhuset. Ved kjøp av kvalitet, investerer du i fremtiden. Ta gjerne kontakt med meg på jeanette@solfang.no

 

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.