Classic Vision

 

Unknown-2

Vi blir så glade når vi får slike flotte bilder fra fornøyde kunder. Jeg synes arbeidene rundt vårt eget-designede drivhus er særdeles flott laget. Visjonen med Classic Vision var å lage et moderne og stilrent drivhus/utestue med store glassflater. Sedertreet er vedlikeholdsfritt og blir naturlig sølvgrått etterhvert. Det gir drivhuset et nesten transparent uttrykk og vil derfor passe inn i de fleste miljøer.Unknown-3Kunden har laget et utekjøkken i sammenheng med drivhuset. Jeg ser for meg at mange gode måltider vil bli spist i drivhuset. Her sitter man i ly for vind og vestlandsvær.IMG_1580Her er bilde av Classic Vision i min hage i dag. Det har stått i to år og fargen begynner å gråne på utsiden av huset. Det tar litt lengere tid før det gråner på innsiden.IMG_1588Jeg elsker å være i drivhuset. Her sitter jeg omsluttet av velduftende tomater og fargerike chilli. Det gjør noe spesiellt med meg og mine gjester når vi oppholder oss i drivhuset. IMG_1581I år er tomatavlingen formidabel takket være sommervikaren, familien og snille naboer som har vært innom å vannet. Cherrytomatene er av sorten «Sungold» og er de aller beste etter min smak. Husk at om du kommer over noen spesiellt gode tomater kan du tørke dem og bruke frøene til å dyrke dine egne. Mine tomatplanter er fra fjorårets frø. IMG_1583Chillipantene er også fra fjorårets frø og er av sorten «Gusto green». Jeg har fem planter som bugner av frukter. Denne planten er ganske spesiell da chilliene vokser rett opp. På de andre henger de som normalt. Naturen er forunderlig. Frøene er fra samme tørkede chilli. Det blir en skikkelig «hot» vinter i år.IMG_1589Grønnkålen er igjen friskemeldt etter kålflua er klekket og vekk. Alle nye skudd er superflotte og fylt med næring. Vi bruker grønnkålen til å lage chips, suppe og tilskudd i salater, og vi kan høste den langt utover høsten og vinteren. God helg.

http://solfang.no/produkt/classic-vision/

Foto K. Seglem og J. Grønli

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.