VÅRYR

IMG_3575Jeg må bare dele noen bilder fra i fjor vår. Nå begynner jeg å få nok av vinter, snø og is. En sikker trøst er at alt det gode Norge har å by på ligger forann oss. Jeg blir både varm og glad inni meg når jeg ser på disse bildene.IMG_3577

De første tulipanene og vår-bladene til rosen William Shakespeare står i god kontrast til det friske grønne.IMG_3584

Knoppen til silkepeonen gjemmer på et kunstverk av en blomst. Tenk at naturen selv står for de vakreste syn for øyet.IMG_3640

Jeg får helt lyst til å krølle meg sammen og legge meg oppi denne blomsten. Heldige er biene som flittig suger nektar av disse. Ikke rart honning smaker så godt.IMG_3587

Valmuenes vårdans er også ett skue. Jeg liker de nesten best som knopper.IMG_3639

Selve blomstringen er kort som et fyrvereri av farge og glede.IMG_3574

Her står tulpanene i blomst mens Alliumens knopper venter på å legge sitt lilla teppe over bedet.IMG_3694

Jeg elsker at bedene skifter så karakter og fargeprakt. Pluss at det hele tiden er blomstring i de. I drivhuset står fortsatt småplanter av pyntekorg, grønnsaker, tobakksplanter og Dahlia. Disse blir satt ut etter vårens blomster er avblomstret og før vi reiser på ferie. Når vi kommer hjem i august har sensommerens blomster tatt over bedene og de blomstrer helt til frosten kommer. Solfang har et veldig stort og flott utvalg av knoller til Dahlia i år. Ta en titt her: http://solfang.no/kategori/tilbud/

Her er en av sortene:Unknown-4

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til VÅRYR

  1. Jannicke sier:

    Takk for den nydelige reisen tilbake til våren. Det gjorde godt i en frossen vintersjel. En praktfull hage du har.
    Hilsen Jannicke

Kommentarer er stengt.