SKREDDERSYDDE DRIVHUS

Jeg elsker jobben min og jeg får stadig flere forespørsler om spesialtilpassede drivhus. Det er en prosess jeg elsker å ta del i.

DSC_0015

I forbindelse med små og store oppdrag kommer jeg gjerne på befaring. Jeg kan bidra til hjep med valg av type drivhus, størrelse og plassering i hagen.IMG_0873

Drivhuset på disse bildene er satt opp i Tønsberg. Her ønsket kunden seg et drivhus som skulle dele opp hagen samtidig som det skulle fungere som kafe og konferanse-lokale. IMG_4166

Da drivhuset deler opp hagen bestillte kunden ett Grand Portico med to porcher, dør i hver langside. Planleggingen og plasseringen av dette prosjektet sto kunden for selv. Det var gøy å følge opp og bistå slik at prosjektet ble vellykket. BTNxD0GK-dkCxo0hBYVFpsvxkNOiXdlwaTmbrrBu6jM

Her er bilder fra en av RHS sine hager i England. Drivhuset er et forlenget,  klassisk serie «The Twelve». Det enkleste drivhuset vi fører med glass helt ned. I høyre ende har de laget en del som fungerer som bod, derfor er takglasset byttet ut med aluminiums plater.bo9wMaq6KueO87w0KWgtynWAjyevnGpnE7oX_SIWIUs

Drivhuset er raust og døren i kortveggen som egentlig leveres som enkel skyvedør i denne modellen, er byttet ut med en dobbel dør.

xvLAutFX8wpM10C8On6tfi5tZ0CF_lmKL0k5StYQIZ8-1

Da alle drivhusene blir laget på bestilling er vi meget fleksible i forhold til å kunne etterkomme kundenes ønsker og behov. Jeg er opplært ved fabrikken i Chester i England slik at jeg kjenner de fleste muligheter og begrensninger.

45856_10151270390351883_914541661_n

Her er ett av mine favoritt drivhus. Et Plantehus 12 som er forlenget til 11 paneler (glassmoduler) og med dobbel dør i langside. Størrelsen er 3,5 x 6,5m. Dette drivhuset står på min ønskeliste til hytta vår på Læsø i Danmark. Et perfekt sted, for dyrking og til opphold for oss og venner.

IMG_0235

Her er bilde av ett drivhus som står i Nesoddparken. Det ble søkt om støtte fra sparebankstiftelsen og det ble innvilget. Huset står nå i parken og blir flittig brukt av skoleelever i heimkunnskap, de har egen kjøkkenhage like ved og det blir leiet ut til selskaper. Drivhuset er et Plantehus 10 forlenget til 10 paneler. Det måler da 3 x 6m.

mr willis, gresford 009

Her er ett bilde av et Klassisk 10 plassert på mur. Det har ikke samme generøse takhøyden som ett Plantehus men her får du mye drivhus for pengene.DSC_1709

Jeg liker også vedlig godt dette drivhuset som er montert inntil en murvegg. Her blir varmen magasinert i muren og avgir god varme til planter og i drivhuset. Minuset med dette huset er all snøen som vil legge seg i mellom taket og muren. Jeg må innrømme at vi ikke har solgt noen Vinehouse i Norge. IMG_2551

Vi har derimot solgt flere av dette Lean-to drivhuset som monteres direkte på eksisterende vegg og hvor takvinkelen er direkte ut fra veggen. Her blir ikke snø noe problem. Dette bildet er innen i fra det minste Lean-to six, som er satt opp i Fredrikstad. Skal si denne kunden fikk mye bedre utnyttelse av hagen med dette huset, som står i mellom huset og naboens høye hekk. Her var det ingenting før.

Jeg gleder meg til nye prosjekter med veileding til kunder slik at de kan gjøre riktige valg og trives i drivhuset i flere tiår fremover.

Du kan se alle drivhusene jeg repersenterer her: Solfang.no

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.