UTENDØRS WEEKEND

IMG_1231Denne helgen har jeg tilbrakt det meste av tiden utendørs. Det føles veldig godt. I går, søndag var jeg ute sammenhengende i 9 timer. Jeg er så heldig å ha en lidenskap/hobby vedsiden av hagen, som jeg kan bedrive hele året og i alt slags vær, det er hest.IMG_1094Lørdag og søndag var jeg ute å red på islandshesten Snara. Vi har fulgt hverandre et par års tid. Vi rir på bane og på tur minst en gang i uken. Det er en flott adspredelse og trim for en som har arbeidsplassen hjemme. Samtidig er det sosialt da vi er flere damer som har samme lidenskap i stallen. IMG_1224Etter rideturen fyrte jeg opp i drivhuset og fikk meg en god tallerken suppe. Som dere ser på bildet har jeg fått problemer med impregneringen på flisene, på gulvet, som skaller av. Det skal løses når det blir varmere i været. Leverandøren har lovet å bistå meg. Fint å få prøvet ut hvordan materialer reagerer i kulde og i litt fuktigere miljø enn inne i et isolert hus.IMG_1229Jeg fikk gjort litt «armchair gardening» i lyset fra den oppladbare lampen «Follow me»  http://solfang.no/produkt/folg-meg-oppladbar-lampe/    Den har blitt min faste følgesvenn når jeg enten henter ved eller når jeg skal ned på kontoret i mørket og selvfølgelig er den uunnværlig når jeg er i drivhuset.

IMG_1251Det å være i drivhuset mens lyset faller er magisk. «Være ute, inne» følelsen sammen med fornemmelsen av vektløshet er helt spesiell. Tåka lå over Bunnefjorden i går, så jeg gleder meg til et snøfritt tak og stjernehimmel.

IMG_1255Jeg var selvfølgelig godt kledd i hele går. Parkdressen er et must. En god lunk ble det etterhvert i drivhuset og med deilige skinn i Adirondackstolene var det vanskelig å rive seg løs.

IMG_1243Jeg synes drivhuset ser fantastisk ut med fyr i peisovnen og masse levende lys. Gleder meg allerde til neste gang. Har du ikke peisovn i drivhuset gjør en parafinbrenner susen. IMG_1400Jeg må vise dere min egen Islandshest som heter Lupa. Hun står på Læsø i Danmark. Der har vi en gammel skole og feriested. Lupa nyter livet på  Jagtgården sammen med en stor flokk islandshester på et enormt område som består av strand, skog og enome jorder.  Jeg ønsker dere en god uke.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til UTENDØRS WEEKEND

  1. Jorunn sier:

    Hei! Så KULT drivhus! Hvor har du kjøpt det ?

Kommentarer er stengt.