Drivhus åpning

IMG_0253Fredag 27. september ble det nye drivhuset til Miljøhagen i Nesoddparken åpnet med stor festivitas! Drivhuset er et Planthus 10 som er forlenget slik at det har 10 paneler i lengden. Det er 17 kvm.IMG_0256Denne karen fikk æren av å klippe over båndet. Tror han gleder seg til å ta huset i bruk.IMG_0243Her er rektor og barn fra Jaer skole på Nesodden. De forteller om hva de allerede har gjort i miljøhagen som dyrking av vekster, matlaging og innhøsting. De gleder seg til å ta drivhuset i bruk til undervisning og til å så frø, samt pleie av småplanter før de kan settes ut om våren.IMG_0246Deler av korpset stillte også opp etter skoletid på fredag!IMG_0247Det ble dans og servering av kreativ mat. I området rundt drivhuset er de ved å etablere flere dammer til de sjeldne salamanderne som er i området.IMG_0237Planene for drivhuset er mange. Bla. til utstillinger og utleie til selskapligheter.IMG_0244Her er to av de mange ildsjelene som arbeider for Miljøhagen på frivillig basis. De er meget dyktige og har gjort en kjempe jobb for Nesoddparken. De fikk støtte til drivhuset fra Sparebankstiftelsen. IMG_0235Det skal bli gøy å følge Miljøhagen videre. Heldige er de mange barna på Nesodden som skal få lære om dyrking av mat, fugler og annet i parken.IMG_0257

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.