DRIVHUS

DSC_0002Det er sååå hyggelig å få tilsendt bilder av våre drivhus i Norske omgivelser. Som dette fra Birgitt, som har gjort alt selv. Alt fra hageplan, opparbeidelse av hagen, murarbeide til drivhuset og hun har montert huset selv. Intet mer en helt imponerende. Jeg synes dette «Plantehuset» står praktfullt! IMG_0691Dette «The Wisley» ligger i Trøndelag. Det er virkelig ikke noe å si på beliggenheten her heller. Kunden ble så fornøyd at han bestillte et litt mindre hus, «The Rosemoor» litt senere. Dette skal brukes til kos med barnebarna. For en bestefar!IMG_0107Dette «Rosemoor» ligger i Stavanger. Her har kunden virkelig lagt masse kjærlighet i innredningen. Her blir det nok virkelig stemningsfylt med alle Pelargonene som huset skal oppbevare.SONY DSCHer kan man virkelig tilbringe noen timer! Både til hagearbeid og lesning. Det gode liv.SONY DSCJeg må si det rykker i fingrene etter å få lagt de første frøene i jorden nå i januar. Tror jeg skal så noen paprika i morgen.SONY DSCNå gleder jeg meg til «Plantehuset» mitt blir like frodig som det var her. Jeg blir glad når jeg tenker på alt det gode som ligger forann oss.

Jeg vil også benytte anledningen til å fortelle at vi i øyeblikket har vintertilbud på alle drivhusene vi selger. I tillegg til nedsatt pris gir vi også med gratis hylle og benk til en lang side til alle husene. Tilbudet gjelder ved bestilling før utgangen av februar. Se alle våre drivhus og tilbud her:  http://www.solfang.no/   Det koster ingenting å drømme!

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Drivhus og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til DRIVHUS

 1. Elin sier:

  Åååå, så utrolig fint! Jeg har så lyst på – nå må jeg begynne å spare!

 2. Så hyggelig! Tenk så fint å ha en drøm som kan gå i oppfyllelse! Jeg finner mye glede i planlegging og å vite at en dag…… Ønsker deg en god søndag, Elin.

 3. Søk blogg sier:

  Hei,
  Etter mange anbefalinger fra våre lesere, har vi nå lagt inn bloggen din kostnadsfritt på Sokblogg.no. Søk blogg er Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Vi håper dette er i orden. Forsett med god blogging. Les gjerne mer om oss på facebook : https://www.facebook.com/Sokbloggno
  Mvh
  Søk blogg

 4. To sier:

  Tilbud på drivhus ut februar….? nå er det midten av april, så man må nok vente litt. Det står ingen ting om hvilket år det er tilbud ut februar…..

Kommentarer er stengt.