CAMPING-LIV I EGEN HAGE

SONY DSCHar du som meg minner fra campinglivet? Mine stammer fra 60 og 70 tallet hvor barn,  hunder, undulater og skilpadder ble stappet inn i bilen og resten av bagasjen ble fraktet i campingvogna etter bilen. På Chelsea flowershow i 2012 feiret den Engelske Caravan Club sin 105 bursdag med denne herlige hagen.SONY DSCDesigner Jo Thompson har ikke bare laget en fantastisk campingplass-hage men det er et eksempel på hvordan en campingvogn kan være en del av din hage, som gjesterom, kontor, til rekrasjon eller et lekehus til barna. Denne hagen  kan også være til inspirasjon for deg som har en liten hage. Se hvilket paradis du kan skape på liten plass.  SONY DSCMed små vegger av treverk (kastanjegjerder hadde også vært perfekte til dette) har man laget små private hageromrom på bitte liten plass. Veggene skaper også en fin bakgrunn for blomstene. Som regel vil blomstene komme bedre frem hvis de har en vegg bak seg. Se bare hvor fint trestammen kommer frem. SONY DSCStiene er laget i en blanding av stein og treverk. Noen steder var det bygget høybed av treverk. Dette skaper liv også utenom bedene.SONY DSCPlanter man kan finne i veikanten, ved jorder og i skogen er satt sammen med mere tradisjonelle hageplanter, i en veldig løs, modrene tvist, cottage garden.SONY DSCHer er et høybed med salvie, timian og markjordbær. Ved å løfte plantene opp blir de dekorative i tillegg til å være nyttige.SONY DSCJo Thompsons hage har en fargepalett av krem, rosa og blått.

SONY DSC Jeg har vært på trendseminar med Li Edelkoort og fikk vite at camping og nostalgi blir veldig hot i 2014. Hun spår at nostalgien rundt de lykkelige tidene vil bli tatt opp av  yngre generasjoner. Bekymringsløs frihet sammen med et rimelig og miljøvennlig feriealternativ ut av byen blir viktig. Verdensborgeren har stadig troen på at bedre tider kommer. Li Edelkoorts palett går i det mere fargeglade.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.