TULIPAN-BEDENE

I år har ett av mine tulipanbed virkelig vært fargerikt. Etter flere år med rosa, hvitt og lilla har det vært befriende deilig å virkelig slå seg løs. De doble orange «Lion d Or Elite» har jeg spesiellt vært glad for.  Jeg har plukket dem inn i mengder, og de har frisket opp stuen i flere uker. Denne fantastiske tulipanen var en prøve jeg fikk fra produsenten, og jeg har selvfølgelig ikke skrevet opp navnet på den. Det må jeg finne ut, og håper å kunne tilby denne i nettbutikken til høsten. Den kom med tre blomster pr. løk og har en spektakulær farge. Ny yndling!I dette bedet spiller kontrastene med hverandre. De liljeformede «Blue Bell» sammen med den hvite «Evita» ble også veldig vakkert.Slik ble de seende ut etterhvert.Jeg elsker tulipaner og deres forvandling fra knopp, til utsprunget og til rett før de mister bladene. Så mange vakre stadier.Klarte ikke helt å fri meg fra et romantisk bed. Her danner forglemmegeien et nydelig teppe under tulipanene. Det beste er at man har glemt hva man satt på høsten slik at våren blir full av herlige overraskelser.Nå er allerede tulipanene på hell og alliumen og trepionene er ved å ta over bedet. Trepionene er fantastiske nå og jeg vil skrive mere om de litt senere.Husk å nyt hagen hver dag! Jeanette

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til TULIPAN-BEDENE

  1. jøye for noen farger! Herlig!!
    flotte frodige bed, og nydelig liten trepeon som sniker seg inn som linselus 😉

  2. for noen flotte tulipaner!

Kommentarer er stengt.