SOMMERFESTEN HAR STARTET

Da har startskuddet for sommerfesten gått av! Nå er det bare å nyte hagens overraskelser    og forandringer hver dag.Jeg gleder meg villt til disse knoppene på trepeonen skal springe ut, selv om jeg synes planten er smellvakker allerede. Knopper og skudd er nesten like vakre som utsprungne blomster. Alle stadiene i hagen er som et eventyr som er fyllt av forventinig og dramatikk.Sommeren er her selv om vi ikke har 20 grader og knallblå himmel.Hønene Blanca og Klara nyter de lange dagene og legger egg som aldri før.I morgen må jeg sette hønsenetting rundt kjøkkenhagen for nå skal frø til bla. mangold, grønnkål og bønner i jorden. Desverre har kastanjegjerdet jeg satt rundt kjøkkenhagen for store mellomrom så hønene smetter inn. Her skulle det vært gjerde med 3,5 cm mellom stokkene rundt det hele. Jeg må nok bytte ut gjerdene etterhvert. Men nå er i allefall jorden godt gjødslet der inne.Husk også å plukke inn hagens kunstverker og bring sommeren inn i stuen.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til SOMMERFESTEN HAR STARTET

  1. Trepeon,spennende plante.Jeg har også en liten en som ikke har blomstret! Gleder meg også!

    • Hei Evelyn. Ja de kan bruke et par år før de blomstrer men når de første blomstene kommer skal jeg love at de tar igjen med eventyrlig blomstring. Jeg har fått dilla og har fire planter. Den ene har fått en skikkelig stamme og er 1,30cm høy. Gled deg!

Kommentarer er stengt.