DRIVHUS

Jeg kommer rett fra inspirerende møter med drivhusprodusenten Gabriel Ash i England. Må si jeg er veldig stolt av å være deres agent i Norge.Maken til engasjement har jeg ikke opplevd før. Alle ledd i bedriften oste av kunnskap og glede ved å kunne levere topp kvalitet.Det som virkelig er imponerende er deres fleksibilitet til å skreddersy drivhusene akkurat slik kundene ønsker.Ønsker man seg f.eks dør i langvegg eller flere dører, setter Tim seg ned å konstruerer dette. Lengden på drivhusene kan også forlenges.  Alle typer drivhus kan forlenges med 60cm moduler.Dette drivhusethuset gleder jeg meg til å utvide butikken til Solfang med til våren.At denne maskinen stadig er i bruk, vitner om tradisjon og nøyaktighet.  Alt spon fra produksjonen blir samlet og levert til dyrefor. Fabrikken har akkurat fått godkjenning som særdeles miljøriktig bedrift.Her blir det diskutert hvordan vi kan få pakket og merket husene mest hensiktsmessig. I avlukkene bak blir delene til bestillte drivhus samlet før det sendes avgårde. De produseres på bestilling.De pulverlakkerte profilene gjør husene vedlikeholdsfri og sørger for en levetid på i allefall 50 år.  Cedertreet blir sølv-grått etterhvert og gjør at drivhusene glir perfekt inn i omgivelsene. Drivhus i Cedertre gir de beste forhold for dyrking. De holder seg i snitt 2 grader varmere om vinteren og er svalere om sommeren enn drivhus i aluminium. Den helautomatiske luftingen i hele husets lengde er spesiellt for Gabriel Ashs drivhus og er med på å gi maksimale  vekstforhold.Har du begrenset med plass kan siste nyhet være en god ide. Huset rommer både bod og et  lite drivhus. Ønsker du å se flere hus, vilkår og  priser, gå inn her: http://www.solfang.no/kategori/drivhus/ 

Gjør som meg og bruk vinteren til «armchair gardening».  Jeanette

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Drivhus og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til DRIVHUS

  1. Martin sier:

    Dette er svært interessant for meg. Drivhusene ser spennende ut.

Kommentarer er stengt.