CHELSEA FLOWER SHOW

Hviket show! Proppfull av inspirasjon og med bilder i kameraet er jeg strålende fornøyd. Etter å ha vært 10 år på ønskelisten min innfridde showet alle forventninger.

Jeg må bare vise bilder av noen av hagene som jeg falt for. Se for eksempel dette gjerdet. Her er det er bare å kopiere. Jeg skal ta for meg tre, fire av hagene og legge ut senere.

Jeg må si jeg er svak for bed som dette. Tett i tett med blomster, men som allikevel gir et lett, landlig preg. Stjerneskjermen er utrolig vakker,  jeg gleder meg til mine skal blomstre for første gang i min hage.

The M&G Garden designet av Bunny Guinness ble en av mine favoritter. For en kjøkkenhage! Se spesielt hvor vakre høybedene laget av pil er. Frukt, grønnsaker og urter er dekorative. Det er rammen og sammensetningen som fremhever form og farge.

Rachel Carters skulpturer av pil. Hun har hentet inspirasjon fra besøk i Botaniske hager og fra den Engelske landsbygda.

Allium, lammeøre, iris og prydgress satt sammen i et vakkert tablå!

Denne hagen designet av Adam Frost var med i kataegorien Urban Gardens. Jeg ble bergtatt og den er helt klart en av mine «topp tre». Her går den lette og landlige blomstrer-sammensettningen naturlig sammen med det tøffe urbane. En veldig spenstig og tiltalende hage etter min smak.

Hae-woo-so eller oversatt fra Koreansk «Tøm tankene» er min favoritt i kategorien Artisan Garden. Flere bilder og impulser herfra kommer senere.

Vakker er også denne hagen som er et postkort fra Wales. Den skildrer en hage fra den Welske landsbygda i 1947. Denne barnevennlige kjøkkenhagen kommer det også mere fra.

Vi var ikke alene om å nyte alle blomstene. Her må man være tidlig ute.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til CHELSEA FLOWER SHOW

 1. Lin sier:

  Akkurat som bestillt!
  Elsker bildet av stjerneskjermene og gleder meg stort til å få litt mer info om noen av hagene! 🙂

  Så stas at det innfridde!

 2. Eldbjørg sier:

  Veldig bra, fikk tilbud om en tur i år, men det kolliderte med andre ting, så neste år tenker jeg. Stjerneskjerm har jeg hatt i mange år, den sprer seg lett, er sterk og vakker

 3. Kjersti sier:

  Flott, og inspirerende bilder 🙂

 4. perogkari sier:

  Takk for inspirasjonen. Når det ikke er mulig å dra over, er det kjærkomment med bilder.

 5. Gleder meg til mer!
  C

Kommentarer er stengt.