GAMMEL KJØKKENHAGE VEKKES TIL LIV

Min gamle kjøkkenhage har vært dekket av kvister og avfall fra noen gamle trær som ble hugget for et par år siden. Nå er det blitt ryddet og de gamle rosene og rabarbraen har overlev. Området var i sin tid min gamle kompost og var overgrodd av skvallerkål. Derfor ble duken lagt i bunnen.

Området ned til kjøkkenhagen har fått en sti som er avgrenset med bedkanter. http://www.solfang.no/produkt/bedkant/ Jeg gleder meg til å etablere det nye bedet på høyre side. Her skal det plantes flere Rhododendron, bronseblad og rød hagemjelde.

Her er porten av kastanjetre satt opp og kastanjegjerde på 1,50m skal settes opp rundt hagen for å holde rådyrene unna og for å skape et avgrenset rom i hagen. http://www.solfang.no/kategori/gjerder-og-levegger/ Jeg skal lage flere innlegg om kjøkkenhagen og gleder meg til å vise den helt ferdig.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til GAMMEL KJØKKENHAGE VEKKES TIL LIV

  1. Hanne sier:

    Så flott det blir! Hadde samme prosjekt som deg i påsken, det ble det 4 blogginnlegg av. Gleder meg til å se kjøkkenhagen din vokse frem.

  2. perogkari sier:

    Lykke til med kjøkkenhagen.
    Hilsen Kari K., som har stor sans for det matnyttige

Kommentarer er stengt.