FESTEN HAR STARTET

I bedene spruter det opp tulipaner om dagen. Jeg er like spent hvert år på hvilke sorter og  fargesammensettninger jeg valgte i fjor. På bildet fra venstre Mariette, Spring Green, Shirley og Black Hero.

De liljeformede tulipanene er jeg spesiellt glad i. De er vakre i alle stadier. Her er Mariette i knopp.

Her er den i et senere stadie. Den forandrer seg i løpet av dagen også,  fra å være lukket om morgenen til å åpne seg i sin fulle prakt.

Hvitt i hvitt er vakkert og lyser opp om kvelden. Jeg lover å legge ut flere bilder fra bedene ettersom de springer ut! Jeg kan også love flere spennende sorter tulipaner til salg i August/september hos Solfang.no.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til FESTEN HAR STARTET

  1. Nyyyydelig Jeanette 🙂
    Jeg er også glad i liljetulipanene, men fines er nå de hvit-gul-grønne da, gjerne fylt som her.

    • Takk Anne. Jeg gleder meg enormt til en sort jeg ikke har sett før som heter Mistress Grey. Skal være purpur over i grå…… Legger ut flere bilder 🙂

Kommentarer er stengt.