PIL

6 dager i pilens verden er over for denne gang. Avkobling og tid for fordypning i pilens smidighet og muligheter. Jeg blir like fasinert hver gang Hanne Vistisen kommer fra Danmark for å holde kurs i kurvfletting for Solfang. Hun har i løpet av de siste åtte årene holdt over 30 kurs for oss. Deltageren som har deltatt flest ganger har vært på 11 kurs.

Kursene er over to dager og vi har 8 deltagere per kurs. Dermed passer kursene for både nybegynnere og mere garvede flettere. Det blir også tid for møter mellom mennesker, lunsj og kaffe og kaker. Jeg blir virkelig rørt når deltagerne kommer langveis fra. Denne gangen kom det flettere fra Lillehammer, Kongsvinger og Lofoten!

Kurver og fiske-hegre laget av Hanne Vistisen.

Ekstra hyggelig er det at to av høstens kurs allerede er halvfulle og det av de som akkurat har vært her. Jeg ble nødt til å utsette de planlagte kursene mine, PIL I HAGEN som skulle gått av stablen neste helg. Vel skal pilen i jorden tidlig om våren, men telen er nødt til å gå først. Er du interessert kan du lese mere om kursene våre her: http://www.solfang.no/kurs/

Jeg skal demonstrere hvordan man lager søyletrær med PIL I POTTER  på hagemessen 7 – 10 April. Velkommen til vår stand!

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til PIL

  1. Nooria sier:

    Så hyggelig at du har startet blogg! 🙂 Jeg bor lenger opp i gata og er av og til kunde hos deg. Om du sjekker ut bloggen min finner du sikkert ut hvor ;-).

Kommentarer er stengt.