TIL STØTTE OG PYNT

Det kom en pall med de flotteste jernstativ. På fredag kom den første leveransen med Solfangs nyheter. Vi har i år valgt å ta inn mengder med forskjellige plantestøtter, pyramider, stativ og portaler.

Det er ren lykke når det man pakker ut er enda vakrere enn man husker det fra messen. Slik var det denne gangen!

Stativene i denne forsendelsen kommer fra en liten familiebedrift i Sverige og er derfor relativt kortreiste. Det gir et ekstra pluss når man blir kjent med håndtverkerene og opplever deres engasjement og kjærlighet til det de lager. Jeg synes det gir seg tilkjenne i produktene også.

Jeg synes det har vært vanskelig å finne pene stativ til roser, klematis og klatrende sommerblomster, men i år skal hagen strekkes i været! Rustent jern tar seg utrolig godt ut i hagen, sommer som vinter. Jeg gleder meg til å vise frem produktene på Hagemessen 7 – 10 April. Vi kommer ikke til å legge ut alle disse produktene i nettbutikken fordi de er vanskelige å sende men de blir å få kjøpt hos Solfang på Nesodden.

Vi får inn «strammere» varianter fra en annen leverandør også. Så her blir det noe for enhver smak.

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

6 svar til TIL STØTTE OG PYNT

 1. Lisbeth sier:

  Her viser du frem mye fint til hagen, følger dæ videre, koselig om du følger mæ og.

  Lisbeth.

 2. Inger Marie sier:

  Hei jeanette
  Såååå flotte ting du har tatt inn! Elsker rustne ting i hagen!
  Jeg kommer innom deg på messen ,dette må jeg ha 🙂

 3. Cathrine sier:

  Hei Jeanette! Flott blogg du har:) Jeg vil følge med på den! Jeg har vært innom Solfang mange ganger (nettsiden, altså;)), men har til gode å bestille noe der. At det er mange godbiter du har, det er det ingen tvil om:) Lykke til med bloggingen og velkommen skal du være:) (jeg er også forholdsvis ny blogger, men kjekt å ønske velkommen selv om;)) Cathrine

 4. Så lekkert, så lekkert. Hvis du legger inn en «følgerboks» så er det enklere å følge deg. Velkommen innom meg også:)

 5. Bente sier:

  Hei!
  Dette var stilig! Kjempefine ting!
  Jeg legger deg til på min bloggliste, så jeg får mulighet til å komme tilbake til bloggen din.
  Jeg har også vært flere ganger på Solfangs nettside, og ønsker å følge bloggen din.

  Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra Bente

 6. Hei dere!
  Tusen takk for hyggelige meldinger. Sååå gøy det er med blogg. Skal legge ut en sak i kveld, fra Pilekursene i forrige uke og i helgen! 🙂

Kommentarer er stengt.