Velkommen til min hageverden

Da er jeg i gang med min egen blogg. Her ønsker jeg å dele min hagedille og tips med deg. Hageinteressen har ført til at jeg har startet opp og driver et hagefirma Solfang.no Jeg vil gjerne fortelle deg om min hverdag som dagligleder i en hagebedrift. Messer, innkjøp, fotosessions og inspirasjonsturer.

Samtidig ønsker jeg å dele mine hageprosjekter. Hvert år har jeg et nytt prosjekt på gang, noen ganger store og andre ganger små. Vi bygget hus på eiendommen Solfang på Nesodden i år 2000. Da måtte vi nesten starte på nytt. Selv om vi har valgt å ta vare på fjell og natur, er den blitt  integrert i en større helhet. Her finnes det blåbær, tyttebær og markjordbær. Hagen må vokse med deg og man må ikke være utålmodig. Jeg begynner å bli riktig fornøyd med resultatet. Gleder meg til å vise deg drivhuset, dyrking fra frø, etablering av kjøkkenhage, stier og nye bed.

 

Om Jeanetteshage

Grunnlegger og daglig leder av Solfang.no. En av landets ledende nettbutikker for deg som er opptatt av det som spirer og gror.
Dette innlegget ble publisert i Jeanettes dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Velkommen til min hageverden

 1. marianne sier:

  Kjære Jeanette
  Denne siden vil jeg følge med på…fra min balkong i byen..eller fra min kanskje hytte have i Valdres.
  Og GRATULERER med dagen til deg.

 2. Hanne sier:

  Deilig med nye knoller 🙂 Fine tips – jeg mener absolutt at flere skulle drive med georginer. Jeg har arvet fra en gammel dame i nærområdet, knoller som er nesten 100 år gamle. Det er gøy! Gleder meg til Sjokolade Cosmos i år – og kanskje kjøper jeg et par nye georginer også. Hilsen Hanne

 3. Nina Pedersen sier:

  hej Jeanette.. Flot side. Man bliver helt i forårs humør af at se de skønne billeder.
  Knuz hernede fra Læsø …… Nina

 4. Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Så heldig du er Hanne med knoller som er så gamle. Ja jeg gleder meg også til Sjokolade cosmosen!

Kommentarer er stengt.